Tüm kullanıcı profilimi silebilir miyim?

Güvenlik nedenlerinden ötürü, Hostinger profilinizi tamamen silemezsiniz.

Ancak, profil ayarlarınıza girerek bilgilerinizi rastgele bir şekilde değiştirebilirsiniz.